Mijn Harp en Ik

Mijn Harp en Ik

Een nieuw boek voor beginnende harpspelers vol creatieve opdrachten en met prachtige illustraties van Mai Flesseman. Honderd pagina’s boordevol liedjes (kinderliedjes, volksmelodieën en eigen gemaakt repertoire), werkbladen voor theorie en ritme, spelletjes, prima vista leesoefeningen en flashcards voor het herkennen van noten.

Naast lesboek ook werkboek; dat begint al bij de cover die de leerling zelf kan inkleuren. Een boek voor en door leerlingen.

Alle technische stappen die een leerling in het eerste jaar gaat maken worden duidelijk benoemd en uitgelegd en vervolgens behandeld in liedjes. Er is een rustige opbouw in lezen; van auditief, naar relatief en vervolgens naar het notenschrift.

Daarnaast lopen creatieve opdrachten als een rode draad door het boek, om de leerling te stimuleren in haar of zijn ontdekkingstocht op de harp. Tal van maak- en doe-opdrachten, zoals improviseren en zelf schrijven, maken dat de leerling een unieke en persoonlijke band met de harp kan opbouwen.

Fragmenten uit het lesmateriaal

Bestelformulier Mijn Harp en Ik

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Postadres*
Ja! ik bestel graag 1 exemplaar van Mijn Harp en Ik*

Prijs is inclusief 9% BTW

Indien je meerdere exemplaren wilt bestellen of woon je in de buurt van Amersfoort, neem dan even contact met mij op!